Geboortekaartjes

Met de hand getekende geboortekaartjes

Wat ik heel leuk vind om te doen, is het tekenen van een geboortekaartje voor een heel nieuw mensje. Zijn jullie op zoek naar een origineel geboortekaartje en spreekt mijn stijl bij jullie aan?

Hoe het werkt
Via het contactformulier kunnen jullie contact met me opnemen. Na een telefonische afspraak ga ik voor jullie aan de slag en stuur ik binnen 4 weken diverse ontwerpen op. Daarna kunnen jullie feedback geven en ga ik weer aan het werk totdat er iets ligt waar jullie helemaal blij mee zijn. Is jullie kindje geboren, dan pas ik de laatste gegevens aan en regel ik alles met de drukker. Zo hebben jullie je handen vrij om volop te genieten.

Wat het kost
De kosten voor het ontwerp van een geboortekaartje zijn 150 euro inclusief btw. Naast het geboortekaartje kan je van deze illustratie ook extra producten bestellen, zoals posters, bedrukte enveloppen en (sluit)stickers etc. De prijzen zijn als volgt:

  • Ontwerp geboortekaartje : 150 euro incl. btw
  • Ontwerp geboortekaartje + poster: 160 euro incl. btw
  • Ontwerp geboortekaartje + poster + envelop ontwerp, (sluit)stickers: 180 euro incl. btw

De kosten voor het drukwerk komen hier nog bovenop, die zijn afhankelijk van de drukker, de oplage en de papiersoort. Het hele proces kost 6 tot 10 weken en idealiter is alles 4 weken voor de bevalling startklaar. Mocht het einde al sneller in zicht zijn, dan kunnen we natuurlijk altijd samen de mogelijkheden bekijken.

Hieronder wat voorbeelden: