Geboortekaartjes

Met de hand getekende geboortekaartjes

Wat ik heel leuk vind om te doen, is het tekenen van een geboortekaartje voor een heel nieuw mensje. Dus ben je op zoek naar een leuk en uniek kaartje om te vertellen dat jullie baby is geboren en spreekt mijn stijl jullie aan? Bij Studio Kvinna vind je speels geïllustreerde geboortekaartjes. Kies voor een bestaand ontwerp uit de collectie of zet mij – Femke – aan het werk voor een persoonlijk kaartje, geheel op maat en naar wens. Ook de enveloppen, ‘t drukwerk en de verzending kan ik organiseren.

Hoe het werkt
Via het contactformulier kunnen jullie contact met me opnemen. Na een (telefonische) afspraak ga ik voor jullie aan de slag en stuur ik binnen 4 weken het eerste ontwerp. Dan kunnen jullie feedback geven en ga ik weer aan het werk totdat er iets ligt waar jullie helemaal blij mee zijn. Is jullie kindje geboren, dan pas ik de laatste gegevens aan en regel ik alles met de drukker. Zo hebben jullie je handen vrij om volop te genieten.

Wat het kost
De kosten voor het ontwerp van een geboortekaartje zijn vanaf 150 euro inclusief btw., afhankelijk van hoe uitgebreid jullie het willen hebben. Naast het geboortekaartje kan je van deze illustratie ook extra producten bestellen, zoals posters, bedrukte enveloppen en (sluit)stickers etc. De prijzen zijn als volgt:

  • Ontwerp geboortekaartje : vanaf 150 euro incl. btw
  • Ontwerp geboortekaartje + poster: vanaf 170 euro incl. btw
  • Ontwerp geboortekaartje + poster + (sluit)stickers: vanaf 200 euro incl. btw

De kosten voor het drukwerk komen hier nog bovenop, die zijn afhankelijk van de oplage en de papiersoort. Het hele proces kost 6 tot 10 weken en idealiter is alles 4 weken voor de bevalling startklaar. Mocht het einde al sneller in zicht zijn, dan kunnen we natuurlijk altijd samen de mogelijkheden bekijken.

Daarnaast kan (bijna) elke illustratie uit mijn collectie voor een geboortekaartje gebruikt worden. Neem contact op voor meer informatie.

Hieronder wat inspiratie: